Thursday, November 13, 2008

coretan seorang YB (yang berkhidmat)Tersentuh bila membaca perihal seorang YB (yang berkhidmat) ini.Beliau benar-benar faham atas tanggungjawabnya. Selaku seorang yang pernah menjadi YB di kampus,rasanya banyak lagi kekurangan di diriku ini.Ya Allah, hambamu ini memang dhaif dalam pengurusannya dan menjaga kebajikan rakan-rakan. Berikanlah kekuatan untuk dia memperbaiki dirinya dalam masa yang sama tetap teguh dengan prinsipnya sebagai pencinta AgamaMU.


dari YB titiwangsa
Misi Kami Prihatin membawa balik 2 orang Pelajar Perubatan yang cedera parah dalam kemalangan jalan raya di Makassar, Indonesia:

Pada hari Khamis pagi saya telah menerima panggilan dari anak saya Sakinah yang belajar di Universiti Hasanuddin, Makassar yang dlm suara 'distress' memaklumkan 2 orang junior dia telah cedera parah dalam MVA atau motor vehicle accident pada Isnin malam Selasa dihadapan Hospital Ibnu Sina. Mereka berdua jatuh dari motosikal yang dinaiki kerana jalan licin dalam keadaan hujan. Kedua2 mereka terus tidak sedarkan diri, Aimie tercampak atas jalan,

http://docpearl.blogspot.com/

0 comments: